Links

wilt u oakum link op deze pagina? stuur dan een email met het webadres en een beschrijving. Na beoordeling laten wij u weten of wij de link kosteloos voor u plaatsen.

www.diaro.nl
Diaro richt zich op vernieuwende technologie├źn, bedoeld voor onder andere Juweliers, goudsmeden, kunstenaars en producenten van kleine gedetailleerde objecten. Diaro ontzorgt door van schets tot eindproduct alles van de klant over te nemen en garandeert daarmee hoge kwaliteit en snelle leveringen.

www.gemvision.com
Gemvision is de software ontwikkelaar van Matrix. Matrix is gebaseerd op Rhino,maar verder aangepast voor de sieraden industrie. Matrix staat op nummer 1 waar het gaat om gebruiksgemak en mogelijkheden bij het ontwerpen van sieraden. www.Fluentes.be
Fluentes is een sieraden fabrikant in Antwerpen. Ze tekenen, printen en gieten voor bedrijven en particulieren. Een familiebedrijf die alle facetten van a tot z binnen de muren van het bedrijf heeft. Dit bedrijf tekent met Matrix, Rhinocerous en 3Design en print met 3DSystems en Solidscape. Zij hebben al vanaf 2001 ervaring met de print technieken.

www.diaset.nl
Diaset is een geavanceerd diamantzettersbedrijf en exclusieve juwelen producent in Nederland. De ontwerpen van de sieraden worden in samenwerking met Diaro en met gebruik van onze digitale techniek ontwikkeld. De uiterste nauwkeurigheid van deze techniek heeft Diaset nodig om hun zeer bijzondere en uiterst perfecte diamant-zettechniek te kunnen toepassen. De juwelen van Diaset zijn terug te vinden in de meest vooraanstaande juwelenhuizen in o.a. Moskou, st Petersburg, Las Vegas en Beverly Hills.

Ook beroemdheden als bijvoorbeeld Jody Foster hebben deze juwelen in hun prive collectie.

www.JM-bijoux.nl

JM bijou is een leuk vlot bedrijf die continu de nieuwe trends op gebied van bijou sieraden bijhoudt. De producten bestaan uit echt leer, gecombineerd met DQ Metaal ( zink-als legering). Het blijft lang mooi en ziet er uit als oud zilver. Zeker de moeite waard wanneer u een voordelig trendy sieraad zoekt. Ze zijn tevens groothandel in de materialen die ze gebruiken, zodat u de materialen kan inkomen en zelf creatief aan de slag kan.

Copyright ┬ę 2013 Sparktec. Alle rechten voorbehouden. Webdesign door Internetbureau Antum Full service internetbureau Antum